Sunday, January 2, 2011

Doodle! First Attempt(Part 3)

Masih mood First Attempt lagi sebab masih ada masalah untuk siapkan doodle ni. Maksudnya ada benda baru belajar masa jahit doodle ni. Idea bentuk doodle ni datang dari macam-macam blog. One day akan quote semua blog tu.







Mata doodle ni senget sebab tangan kena gam gajah terus menggigil nak tampal mata. Terus mata sebelah atas, sebelah bawah. Telinga pun senget satu atas satu bawah. Sepuluh kali gam mata dan telinga guna gam biasa tapi tak lekat juga sampai kain telinga yang warna merah tu dah keras macam kertas. Lastly tampal guna gam gajah baru lekat (T_T)"







Sekarang dah tak ada masalah nak tampal mata dan telinga!




Boleh order!
nira_padington@yahoo.com







2 comments:

Aden said...

skrg doodles dah ade mata la yer...bagus2 comel la...

terataiflowerz said...

cm knl doodles ni..........