Friday, December 24, 2010

Doodle! First Attempt(Part 2)

Masih dalam mood Doodle First Attempt sebab one day nanti Doodle ni mesti tergolong dalam doodle terawal pernah buat. One day tu macam dua tiga tahun dari sekarang. Impossible takkkkkkk?



Sebab first attempt tapi part 2, doodle ni better dari doodle first attempt. Better dari jahitan dan dah ada tempat nak sangkut dekat keychain! Yeaaaayyyy pakai ribbon je as penyangkut sebab belum tahu mana nak beli keychain yang dah siap tu selain beli online. Kalau boleh tak nak beli online sebab kena postage charge sebab lagi suka kalau COD.







Miss LoveGoGreen

Nama Miss LoveGoGreen sebab warna hijau lepas tu telinga ada love. Idea bentuk telinga ada love sebab asalnya ingat nak buat doodle bentuk love tapi macam sangat common macam sangat lovey dovey pula geli gelemannnn. TAPI nak juga ada love letak lah dekat telinga terus jadi Miss LoveGoGreen. Theee heee heee








Kali ni doodle senyum tak ada gigi terkeluar :D









Model pilihan kali ni ialah kambing yang tak pernah busuk.



Boleh order. Email : nira_padington@yahoo.com :)












4 comments:

terataiflowerz said...

nk jgk

munster said...

can can.pay more earn more!hihi

Aden said...

wah nak jugak...nak jadi kambing tu.

munster said...

kambing is priceless!not for sale!hihi