Tuesday, December 28, 2010

Camp 5!

Last two weeks Dot Dot Dot tiba-tiba nak pergi Camp 5 dekat One Utama. Nak bina muscle sebab one of his New Year Resolution is nak cari girlfriend.






Nak dekat sejam pusing-pusing dalam One Utama cari macam mana nak pergi ke Camp 5 baru lah Dot Dot Dot jumpa Camp 5.Fuuuhhh girlfriend punya pasal. Belum ada girlfriend dah sanggup berkorban -.-! Nice view dari dalam Camp 5. Dah penat panjat dinding batu boleh rehat-rehat sambil digoda Mcd Breakfast.








Boleh berangan jadi spiderman sambil kira berapa banyak kereta masuk parking OU.









There is an event called HONDA "GET ON THE ROCK" TOPROPE AND LEAD COMP! Boleh masuk Camp 5 free untuk hari ni. Rezeki Dot Dot Dot nak cari girlfriend.







Dot Dot Dot sangat teruja sampai menangis tak dapat panjat sebab tak bawa kasut stokin seluar sukan. Tak dapat nak market diri sendiri.









Dot Dot Dot nangis tak dapat market diri.








Dot Dot Dot bergaya and said "Easy peasy!"








Eeeee gayat lahhhhh nak tengok belakang pun dah tak boleh.








Dah tak gayat dah sebab dah ada tali :)






For your information, Camp 5 is located at 5th Floor(new wing) One Utama Shopping Centre.

Opening Hours is Monday - Friday : 2pm-11pm & on weekend and Public Holiday : 10am-9pm.

















2 comments:

Aden said...

naseb baik bukan tuan dot dot yang panjat, kalau x, mesti tali tu putus pastu tuan die jatuh tegolek2 sambil detertawakan oleh dot dot.

munster said...

guna tali rafia memanglah putusssss.wekkk