Sunday, May 29, 2011

Falling In Love. Jatuh Cinta.

Pernah tak falling in love? Pernah tak jatuh cinta? Tau ke macam mana perasaan falling in love? Macam tunggu buah durian jatuh. Sanggup bermalam dekat kebun. Kita tahu sekarang musim durian tapi kita tak tahu durian dari pokok mana yang akan gugur dulu dan bila durian tu akan gugur. Sebab tu sanggup bermalam dekat kebun tak nak durian kena curi. Kita tahu suatu hari nanti kita akan jumpa orang yang kita akan jatuh cinta tapi kita tak tahu perempuan/lelaki mana dan bila akan jatuh cinta. Dan kita tak nak orang yang kita sayang tu kene curi. Get it get it?


It happened to everyone. Everyone has experience of falling in love and falling out of love. Kan? Semua orang pernah jatuh cinta dan terkeluar dari cinta.


But its hard to express your feeling to the one you really love and on the same time you know he/she will not love you back. Definitely not!Why?






































Because i am falling in love with Baek Seung Jo!






The most genius student at Korea!













Cold person. Hard to understand.










Macam mana nak express feeling kalau dia ada bermillion-million peminat around the world?!














3 comments:

terataiflowerz said...

falling in love jgk kat die....

munster said...

eeee sibuk!g kerja rajin2 je.haha

sya hassan said...

walaweh.. gua pon jatuh cinta jgk kot kat mamat nie.. hensem giler r !! <3